tisdag 21 april 2009

Man vill ju va överallt!

Malin: Folk tror att det är sååå centralt att bo i Stockholm. A det är möjligt men om man sitter och läser på Uppfödarn´s hemsida att det kommer folk på besök och tränar än det ena och än det andra. Vet man sen hur kul det är att vara i Örebro så vill man kunna och ha råd och tid att åka typ flera gånger i veckan!! Då är Stockholm ocentralt!

Sitter man och läser på Leahs blogg att Jessica med trupp är ute och tränar så vet man att man är på väg till jobbet. Då kan det kännas jäkligt ocentralt att vara i Stockholm fast på fel plats i själva Stockholm (nu ska här inte missförstås jag älskar mitt jobb!!!).

Men ibland när jag och Ruf e hemma efter att ha varit ute på en lång brakare, tränat med Jessica eller har varit i Örebro och Ruf och jag e heeelt urpumpade efter en aktiv dag DÅ är det jäkligt centralt hemma i soffan!!!

ahhh

Grattis alla Enya syskon!!!
Tack Kajsa för att du smyger in ibland

2 kommentarer:

Rosso sa...

Hej!
Jag vet presciiis hur det känns! Uppsala är ju nära till allt, men vi har ingen bil så då blir det jäkligt osmidigt att träna, hälsa på folk och handla... Detta trots att vi bor 15 min med cykeln från centrum... Fast nu ska vi skaffa bil till sommaren ;-)

Tass på huvudet från Rosso

spela casino sa...

Då kan det kännas jäkligt ocentralt att vara i Stockholm fast på fel plats i själva Stockholm