tisdag 5 februari 2008

Fettis dagen

Ruf: Fettis dagen betyder att man får äta sig hur fet som helst eller hur???
Idag var min tvåbenta brorsa hemma och sjuk så jag fick ledigt från mitt jobb med husse på Altanspecialisten. Annars så är jag nu efter operationen med husse på jobbet och ligger i bilen, jag måste vila och ta det lungt. Ni kan vara lugn han kommer och tittar till mig minst en gång i timmen. Ibland blir jag sååå trött på honom för jag sover så skönt i bilen, den är varm och goo. Matte fixar med mysiga filtar så det är jätte mysigt!!! Jag börjar bli lite piggare nu bara... Ja tillbaka till att jag var hemma med brorsan idag. Han var sjuk så jag höll honom sällskap i soffan... Nä vänta först så busade vi i hans säng. Han säger att jag är jätte bra på att väcka honom. När jag hade fått upp honom ur sängen så somnade jag som en stock i soffan och där sov jag länge. Brorsan frågade mig när jag vaknade om det var nödvändigt att väcka honom så tidigt när jag ändå hade tänkt att somna så fort jag fått upp honom??? Det hade jag inte tänkt direkt... det bara blev sååå ju!!!

På eftermiddagen så vaknade jag och då var det bus för hela slanten. Vi lekte och busade... jag fick till och med gnaga lite på honom (nä det fick jag inte med det gjorde jag ändå) han har sååå gosiga händer.

När gamlingarna kom hem så var det dax att gå på kalas. Det var husses brors fru som fyllde år. Matte och jag tog en promenad dit, det tar ca 8 minuter. Än så länge känns det bra.Jippi!!!! Det var så härligt!!! Detta kalas betyder att jag skulle få träffa de små tvåbenta tjejerna, vi brukar ha jätte kul. En annan sak som oxå är bra med dem är att de inte alltid orkar äta upp alla kakor som de tar, då måste jag rycka in och hjälpa dem! Så även idag men idag var det semlor som de inte orkade. Wow det var ju huuur gått som helst. När vi kom hem så var jag jätte hungrig så jag åt upp all maten som matte hade lagt fram och lite till. Då sade matte: Ja Ruf det märks på dig att det är fettisdagen idag! Ja matte det är det verkligen!!! NU e jag mätt som en hel boxerfamilj!!! Aaahhhh! Tro inte att jag ligger och jäser för nu ska här lekas. kram

Inga kommentarer: