lördag 10 oktober 2009

Mysfaktor 100

Malin: Idag packade vi ryggan med kaffe, kakor och magväskan som är fullpackad med Ruf grejer. Jag Robert och Ruf gick bort till Roberts brors familj, det tar ca 5 minuter, och hämtade upp dem. Roberts bror och hans fru har två döttrar som Ruf älskar att leka med. Vi gick på en lång promenad i skogen och sen stannade vi och fikade. Efter fikat så lekte Tjejerna och Ruf kurra gömma medans vi vuxna fikade mer.

Jag tycker det är så underbart att se dem leka ihop och vilket tålamod tjejerna har med att Ruf mer eller mindre springer runt och avslöjar var de har gömt sig iställer för att gömma sig själv:) Han fick ell boxerlyckofnatt som gjorde att tjejerna greppade varsinn vuxen och de skrek rakt ut i ren lyckasprall de med när de såg honom fara runt.

Sen hittade Robert bror och Ruf ett dött träd som de jobbade med att få upp ur marken. Ruf grävde och grävde och till slut så fick de loss det:)

Tack för en mys dag!!

Vi var ute bra länge och när vi kom hem var vi burriga så vi tände en brasa som Ruf lade sig framför och somnade med härliga underbara små Ruf zzzzzzz som seglade ut ur honom.

Då trivs vi alla här i huset:)

Inga kommentarer: