fredag 2 januari 2009

Har jag berättat om min klänning på julfesten???

Malin: nää det vet jag att jag inte har!! Jag hatar kläder som inte är bekväma!! I somras köpte jag den lilla svarta... Nu när det var dax för julfest och kravet var klänning för tjejerna så tänkte jag att den rackarn är ju klockren. Jag packade ner klänningen, kavajen och lite fix och åkte till jobbet. På eftermiddagen sprang jag ut och handlade nylonstrumpor (spänn in fläsket nylonstrumpor). Jag träffade till min stora lycka Mia och hennes mor på affären, det visar sig att de är vääärsta proffsen på just nylonstrumpor såå jag bombade dem med frågor. Jag skrattade som en galning av alla olika råd hit och dit. Inte för starkt spänn in fläsket styrka för då får du inte av dem om du ska på toa... å toa går jag på ofta... ok inte för tajta...

Väl uppe på jobbet så var det dax att göra sig i ordning. Jag satte på mig de vidriga strumporna och klänningen... den var nu mera sååå jäkla urringad fram, mer än jag kunde komma ihåg från i sommras. Som tur var så hade jag svart bh, stooort halsband och en kavaj över alltihop så det var bara obehagligt, ingen som såg... tror jag! Det var ovanligt många som tittade mig DÄR!!

Jag beklagade mig för en jobbar kompis. Hon stod och kliade sig på hakan och sedan så stack hon in handen under kavajen (ryggen). Såå sade hon: Malin... har du inte klänningen bak och fram???

JAAAAAAA just det sååå var det. Jag sprang in på toa och vred runt det... och gissa om det blev skönt nu. Jag skrattade så att jag tappade andan, sånt där då man trillar ihop och bara kipar efter andan!!! Nu var det så att jag ville dela med mig av denna vackra erfarenhet!!!!

Jag e bra på att roa mig själv!!!

Nu ska jag se om jag kan gå ut och lukta på någon som röker:)

2 dagar har jag klarat än så länge!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Och gud så snygg du var sen! Vackrare Malin har sällan skådats...